i crashed and it gave me this

Reports any bugs you find here. Please read the rules for reporting bugs, so we can make the best effort to fix them. Please also check the below bug tracker if your bug already exists. Duplicates will be deleted and ignored. Do not bump.

i crashed and it gave me this

Postby 2stripedowl » Fri Sep 18, 2015 6:50 pm

Object reference not set to an instance of an object.
at SkyNations.UI.GUI.Inventory.AmmoWindow.ItemSlot_MouseDrag(Control sender, MouseEventArgs args)
at Squid.Control.OnMouseDrag(Int32 button)
at Squid.Control.DoEvents()
at Squid.Desktop.Update()
at SkyNations.Screens.Gameplay.Update(GameTime time)
at Bengine.States.StateManager.Update(GameTime time)
at SkyNations.Game1.Update(GameTime gameTime)
at Microsoft.Xna.Framework.Game.Tick()
at Microsoft.Xna.Framework.Game.HostIdle(Object sender, EventArgs e)
at Microsoft.Xna.Framework.GameHost.OnIdle()
at Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.RunOneFrame()
at Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.ApplicationIdle(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponent.FDoIdle(Int32 grfidlef)
at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
at Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.Run()
at Microsoft.Xna.Framework.Game.RunGame(Boolean useBlockingRun)
at SkyNations.Program.Main(String[] args)
2stripedowl
 
Posts: 12
Joined: Tue Dec 30, 2014 4:26 pm

Re: i crashed and it gave me this

Postby DerTimTom » Tue Mar 29, 2016 11:55 pm

I have the same problem please help me
User avatar
DerTimTom
 
Posts: 19
Joined: Sat May 09, 2015 10:00 am

Re: i crashed and it gave me this

Postby MrBenjammin » Wed Mar 30, 2016 4:25 pm

Were you accessing an Ammo Crate at the time? Can you remember what you were doing with it?
Developer of Sky Nations
@MrBenjammmin
MrBenjammin
Site Admin
 
Posts: 904
Joined: Wed Jun 12, 2013 11:13 pm

Re: i crashed and it gave me this

Postby DerTimTom » Wed Mar 30, 2016 4:27 pm

well my crash happened as I've started the game

"Der Objektverweis wurde nicht auf eine Objektinstanz festgelegt.
bei SkyNations.Game1.UnloadContent()
bei Microsoft.Xna.Framework.Game.DeviceDisposing(Object sender, EventArgs e)
bei Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.OnDeviceDisposing(Object sender, EventArgs args)
bei Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.HandleDisposing(Object sender, EventArgs e)
bei Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.~GraphicsDevice()
bei Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.Dispose(Boolean )
bei Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.Dispose(Boolean disposing)
bei Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.System.IDisposable.Dispose()
bei Microsoft.Xna.Framework.Game.Dispose(Boolean disposing)
bei Microsoft.Xna.Framework.Game.Dispose()
bei SkyNations.Program.Main(String[] args)"

so it looks very similar to the other one
User avatar
DerTimTom
 
Posts: 19
Joined: Sat May 09, 2015 10:00 am

Re: i crashed and it gave me this

Postby DerTimTom » Wed Mar 30, 2016 4:43 pm

I think I have Sky Nations 32bit and not 64bit so that could be the problem
User avatar
DerTimTom
 
Posts: 19
Joined: Sat May 09, 2015 10:00 am

Re: i crashed and it gave me this

Postby DerTimTom » Wed Mar 30, 2016 5:03 pm

The problem is solved somehow I just un and reinstalled sky nations again and now its working
User avatar
DerTimTom
 
Posts: 19
Joined: Sat May 09, 2015 10:00 am

Re: i crashed and it gave me this

Postby DerTimTom » Wed Mar 30, 2016 5:09 pm

I'm done now it shows the same crash report again



Ok its working now but its showing me a purchase sky nations button in the lobby and I cant change my skin
User avatar
DerTimTom
 
Posts: 19
Joined: Sat May 09, 2015 10:00 am

Re: i crashed and it gave me this

Postby MrBenjammin » Wed Mar 30, 2016 6:27 pm

There is only a 32bit version of Sky Nations. 32bit works on both 32bit and 64bit computers. If it showing you as a demo on lobby page it's having trouble connecting to the internet. Make sure your internet connections ok and there isn't a firewall or website block preventing the game from reaching the Sky Nations website. The crash you posted is different to 2stripedowl's. It looks like it's crashing on exiting the game. Seems like you might be having some connection issues?
Developer of Sky Nations
@MrBenjammmin
MrBenjammin
Site Admin
 
Posts: 904
Joined: Wed Jun 12, 2013 11:13 pm

Re: i crashed and it gave me this

Postby DerTimTom » Wed Mar 30, 2016 7:26 pm

Ok thank you very much our internet connection is not the best today so that have been the problem
User avatar
DerTimTom
 
Posts: 19
Joined: Sat May 09, 2015 10:00 am


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron